Burgeri cu sos

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 1433 vizualizari

 

Este o reteta a matusii mele,e specific Italian,sunt atat de buni....yammyyyyyy....am facut reteta impreuna cu ea cand a fost la mine...adica reteta este facuta prin mai:)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita tocata
  • 300 g carne de porc tocata
  • 10 felii de cascaval hochland
  • 1 cutie de rosii decojite in bulion
  • sare/piper
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu sos:

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie.


In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se lasa cate putin pe fiecare parte.(Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger,dar s-au restrans si am folosit dupa aia doar o tigaie.)


Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie,le facem pasta si punem rezultatul in tigaie.Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.


Pe fiecare burger se pune cate o felie de cascaval,iar in sos mai punem 2 felii maruntite.


Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul,iar sosul devine gros.


Se serveste cu cartofi natur

 

TIPS-URI

1

Daca sunt lasati prea mult burgeri se intaresc.

2

Verificatii cu o furculita intepandu-i.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

10.07.2013, 11:06

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:12

Ce buni trebuie sa fi fost!

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:36

da super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri din carne de pui