Burgeri cu sos

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 3300 vizualizari

 

Este o reteta a matusii mele,e specific Italian,sunt atat de buni....yammyyyyyy....am facut reteta impreuna cu ea cand a fost la mine...adica reteta este facuta prin mai:)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita tocata
  • 300 g carne de porc tocata
  • 10 felii de cascaval hochland
  • 1 cutie de rosii decojite in bulion
  • sare/piper
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu sos:

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie.

In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se lasa cate putin pe fiecare parte.(Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger,dar s-au restrans si am folosit dupa aia doar o tigaie.)

Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie,le facem pasta si punem rezultatul in tigaie.Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.

Pe fiecare burger se pune cate o felie de cascaval,iar in sos mai punem 2 felii maruntite.

Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul,iar sosul devine gros.

Se serveste cu cartofi natur

TIPS-URI

1

Daca sunt lasati prea mult burgeri se intaresc.

2

Verificatii cu o furculita intepandu-i.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu sos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hamburger