Burgeri cu sos

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 2381 vizualizari

 

Este o reteta a matusii mele,e specific Italian,sunt atat de buni....yammyyyyyy....am facut reteta impreuna cu ea cand a fost la mine...adica reteta este facuta prin mai:)))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita tocata
  • 300 g carne de porc tocata
  • 10 felii de cascaval hochland
  • 1 cutie de rosii decojite in bulion
  • sare/piper
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu sos:

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie.

In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se lasa cate putin pe fiecare parte.(Eu am flosit 2 tigai pentru 8 bucati de burger,dar s-au restrans si am folosit dupa aia doar o tigaie.)

Rosiile decojite le bagam in robotul de bucatarie,le facem pasta si punem rezultatul in tigaie.Se acopera si se lasa la foc mic sa fiarba circa 15 minute.

Pe fiecare burger se pune cate o felie de cascaval,iar in sos mai punem 2 felii maruntite.

Se lasa pe foc pana se topeste cascavalul,iar sosul devine gros.

Se serveste cu cartofi natur

TIPS-URI

1

Daca sunt lasati prea mult burgeri se intaresc.

2

Verificatii cu o furculita intepandu-i.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

10.07.2013, 11:06

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 21:12

Ce buni trebuie sa fi fost!

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:36

da super

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Hamburger vegetarian de linte si quinoa