Clatite cu sunca si ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2016 | 4949 vizualizari

 

Clatite, cu dragoste pregatite.
Mie îmi plac clătitele, fie că sunt cu umplutură dulce ori sărată.
Nu uitaţi să adăugaţi şi puţină dragoste atunci când le pregătiţi.

 

INGREDIENTE

Ingrediente clatite:

  • 250 ml lapte de soia(sau lapte de vaca)
  • 150 ml apa minerala
  • 3 oua
  • 290 g faina
  • 50 ml ulei
  • Sare
  • Marar verde
  • Ulei pentru prajit

Ingrediente umplutura:

  • 200 g ciuperci din conserva
  • 200 g sunca
  • 1 lingura faina
  • Lapte
  • 3 linguri smântâna
  • ulei
  • Parmezan
  • Sare,piper,fulgi de ardei iute
  • Marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu sunca si ciuperci:

Am pregatit clatitele.

Am mixat ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele, apa mineral, faina si uleiul.

La final mararul verde tocat.

Am copt 4 clatite în tigaia grill de 30x30 cm.

Am lasat putina compozitie de clatite în care am razuit parmezan si am pus-o peste clatite la final.

Am taiat ciupercile si sunca. Si le-am prajit cu putin ulei,peste ele am pus o lingura de faina, am desfacut cu putin lapte.

Am adaugat smântâna, am condimentat, am pus mararul verde tocat si la final parmezanul razuit.

Am mai lasat pe foc pâna ce parmezanul a început sa se topeasca.

Am pus umplutura în clatite, deasupra am pus compozitia ramasa amestecata cu parmesan,am mai ras putin parmesan si le-am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.

Se servesc calde cu smântâna.

 

Poftă bună !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

20.02.2016, 19:17

Foarte faine mai sunt!

mirela0911 1

20.02.2016, 20:29

Si clatitele sarate imi plac!

anca_rm 1

22.02.2016, 11:21

minunate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre