Burgul cu ghiveci de legume

de aziz in Mancaruri de post, 8 Mar 2011 | 6664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr burgul
  • ghivechiul poate fi din orice legume sau:
  • ardei gras 1
  • dovleac verde 1
  • morcov 2
  • ceapa 1
  • rosie 1
  • varza rosie
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • seminte de marar o lingurita
  • o mana mazare
  • telina bete sau radacina
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate3 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul cu ghiveci de legume:

se pune burgulul la fiert cu putina sare si o lingura de supa instant .

ghiveciul :caliti ceapa si ardeiul gras ,adaugati restul de legume ; adaugam apa calda si lasam la fiert nu inainte de a condimenta .spre sfarsit se adauga pasta de tomate.  http://www.bucataras.ro/retete/ghiveci-de-legume-18534.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul cu ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus