Buseuri cu branza

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 23081 vizualizari

 

Un antreu care poate da tonul petrecerilor de revelion :)

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 200 gr smanatana
  • 100 gr unt
  • 1 praf de sare

 

  • pentru umplutura:
  • 100 gr telemea\
  • 50 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • ou

 

  • pentru decor:
  • masline 5 buc
  • ardei capia
  •  frunzulite de marar 
  • branza 50 g
  • smantana 1 ling
  • branza dulce 50 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu branza:

Amestecam ingredientele pentru aluat . Dupa ce obtinem un aluat fraged in acoperim cu un prosop si lasam  la rece pt 1 ora. Dupa intindem o foaie groasa , pe care o impaturesti in trei si repeti aceasta operatiune inca de doua ori.

Apoi intind o foie subtire  , dupa aceasta operatiune cu  ajutorul unui pahar decupez rondele.

Framantez telemeaua si o frec cu oul , smantana , branza dulce , compozitia cu care voi umple buseurile .

Rodelele punem una peste alta iar la mijloc pune umplutura de branza.

Inainte de a baga la cuptor buseurile vor fi unse cu ou.

Decoram cu crema de branza , masline , marar si ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv