Buseuri cu branza

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 19166 vizualizari

 

Un antreu care poate da tonul petrecerilor de revelion :)

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 200 gr smanatana
  • 100 gr unt
  • 1 praf de sare

 

  • pentru umplutura:
  • 100 gr telemea\
  • 50 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • ou

 

  • pentru decor:
  • masline 5 buc
  • ardei capia
  •  frunzulite de marar 
  • branza 50 g
  • smantana 1 ling
  • branza dulce 50 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu branza:

Amestecam ingredientele pentru aluat . Dupa ce obtinem un aluat fraged in acoperim cu un prosop si lasam la rece pt 1 ora. Dupa intindem o foaie groasa , pe care o impaturesti in trei si repeti aceasta operatiune inca de doua ori.


Apoi intind o foie subtire , dupa aceasta operatiune cu ajutorul unui pahar decupez rondele.


Framantez telemeaua si o frec cu oul , smantana , branza dulce , compozitia cu care voi umple buseurile .


Rodelele punem una peste alta iar la mijloc pune umplutura de branza.


Inainte de a baga la cuptor buseurile vor fi unse cu ou.


Decoram cu crema de branza , masline , marar si ardei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elena1988 1

04.03.2011, 10:03

Bya Ralu 1

18.11.2013, 21:52

Geanina87 1

14.12.2013, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din clatite