Buseuri cu branza

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 24408 vizualizari

 

Un antreu care poate da tonul petrecerilor de revelion :)

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 200 gr smanatana
  • 100 gr unt
  • 1 praf de sare

 

  • pentru umplutura:
  • 100 gr telemea\
  • 50 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • ou

 

  • pentru decor:
  • masline 5 buc
  • ardei capia
  •  frunzulite de marar 
  • branza 50 g
  • smantana 1 ling
  • branza dulce 50 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu branza:

Amestecam ingredientele pentru aluat . Dupa ce obtinem un aluat fraged in acoperim cu un prosop si lasam  la rece pt 1 ora. Dupa intindem o foaie groasa , pe care o impaturesti in trei si repeti aceasta operatiune inca de doua ori.

Apoi intind o foie subtire  , dupa aceasta operatiune cu  ajutorul unui pahar decupez rondele.

Framantez telemeaua si o frec cu oul , smantana , branza dulce , compozitia cu care voi umple buseurile .

Rodelele punem una peste alta iar la mijloc pune umplutura de branza.

Inainte de a baga la cuptor buseurile vor fi unse cu ou.

Decoram cu crema de branza , masline , marar si ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turnulete taranesti