Buseuri imbracate in ciocolata,cu crema de lamaie si zmeura

de Ligia Bxl in Prajituri, 13 Dec 2010 | 2533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buseuri
  • 150 gr de ciocolata amara
  • cateva zmeure(eu am pus din compot)
  • crema:
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o lingura de faina
  • o lingura de amidon
  • 2 linguri de zahar
  • 200 gr de lapte
  • frisca ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri imbracate in ciocolata,cu crema de lamaie si zmeura:

Se topeste ciocolata si se ung bucheele cu ea pe margini,apoi se face crema astfel:se pune laptele la fiert apoi se adauga amidonul,faina si zaharul si se amesteca bine pana devine o crema groasa.Se da de pe foc si se adauga zeama de lamaie.Se pune 2 linguri de crema in buchee,apoi 3-4 zmeure si apoi ornam cu frisca,se dau la rece.Pofta buna tuturor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri imbracate in ciocolata,cu crema de lamaie si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

tanyapatap 1

31.12.2010, 22:02

elena1988 1

12.01.2011, 11:26

Ligia Bxl 1

13.01.2011, 12:49

tania,elena va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de castane