Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 2955 vizualizari

 

Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 9 oua
  • 400 ml lapte
  • 125 zahar
  • 200 frisca lichida
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
  • 3 vanilii
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar):

Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine

Ouale se  bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite

Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care  se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.

Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.

PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime

Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun

 

RETETA IN IMAGINI

Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-0
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-1
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-2
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-3
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-4
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-5
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-6
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-7
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)-8

COMENTARII (25)

nadina73

nadina73 1

19.08.2012, 12:01

pup

florylau

florylau 1

24.05.2014, 02:27

nadina73

nadina73 1

28.05.2014, 15:01

florylau inainte de a acuza pe cine-va documenteazate bine.Nu am zis ca e reteta propire ,este specificat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!