Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 4627 vizualizari

 

Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 9 oua
  • 400 ml lapte
  • 125 zahar
  • 200 frisca lichida
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
  • 3 vanilii
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar):

Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine


Ouale se bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite


Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.


Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.


PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime


Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadina73 1

19.08.2012, 12:01

pup

florylau 1

24.05.2014, 02:27

nadina73 1

28.05.2014, 15:01

florylau inainte de a acuza pe cine-va documenteazate bine.Nu am zis ca e reteta propire ,este specificat

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv scovergi