Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue

de merisor in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2013 | 4025 vizualizari

 

Am salivat la reteta Laurei, apoi am vazut ca a prestat si Dya si tare curioasa m-au facut astfel incat am pregatit si eu pentru micul dejun aceasta reteta.
Norocul meu a fost ca am primit aceasta branza de la concursul cu sandwich-uri.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza fondue emmentaler
  • 2 bagete de paine alba
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue:

Usturoiul l-am crestat la capat si l-am asezat intr-o forma de tarta.


Am amestecat uleiul cu condimentele si l-am pus peste usturoi.


Am desfacut vasul ceramic in care este branza, iar folia protectoare am asezat-o peste usturoi sa ajute la coacerea acestuia in acelasi timp cu branza.


Am asezat intr-o tava forma de tarta cu usturoi si vasul ceramic cu branza si am dat tava la cuptor pentru 2o minute la 180 grade.


Am crestat franzelele sub forma de feli, pastrand baza netaiata si le-am introdus in cuptor langa branza cu 10 minute inainte de expirarea timpului.


Dupa ce am scos totul din cuptor, am curatat usturoiul si am introdus grauntii printre crestaturile franzelelor, apoi am intins branza peste franzele.


Este buna, usor picanta cu siguranta voi repeta reteta si voi incerca si varianta cu rosii cum au facut Laura si Dya.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 12:03

meprincipessa 1

22.12.2013, 23:34

ce apetisant!

Panacris 1

30.01.2014, 09:30

Delicioasă, am prestat-o și eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola de cartofi