Aperitiv cu bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 852 vizualizari

 

Aperitiv: Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare :))

 

INGREDIENTE

  • 1 rulou de foietaj
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • 160 g brânză de capră
  • 1 galbenus de ou
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu bacon si branza de capra:

Se-mparte aluatul foietaj în 8 fasii.



Se taie branza de capră în 8 bucați.



Impachetam fiecare bucata de branza de capră într-o felie de bacon.



Puneti-le intr-o tigaie si le reveniti 2-3 minute pe fiecare parte. Condimentati.


Eu le-am fixat cu cate o jumatate de scobitoare dar nu este nevoie.


Dispuneti bucatile de branza în centrul fiecarei fasii de aluat. Închideți bine si ungeti cu ou.


Le dam la cuptor 10-12 minute, pana cand sunt frumos rumenite.


Serviti-le calde cu o salată verde - o salata de varza pentru mine ....


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Geanina87 1

29.03.2015, 10:57

bun bun

dantes 1

29.03.2015, 11:10

Bun!

mirela0911 1

31.03.2015, 14:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si bacon