Aperitiv cu bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 3245 vizualizari

 

Aperitiv: Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare :))

 

INGREDIENTE

  • 1 rulou de foietaj
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • 160 g brânză de capră
  • 1 galbenus de ou
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu bacon si branza de capra:

Se-mparte aluatul foietaj în 8 fasii.

Se taie branza de capră în 8 bucați.

Impachetam fiecare bucata de branza de capră într-o felie de bacon.

Puneti-le intr-o tigaie si le reveniti 2-3 minute pe fiecare parte. Condimentati.

Eu le-am fixat cu cate o jumatate de scobitoare dar nu este nevoie.

Dispuneti bucatile de branza în centrul fiecarei fasii de aluat. Închideți bine si ungeti cu ou.

Le dam la cuptor 10-12 minute, pana cand sunt frumos rumenite.

Serviti-le calde cu o salată verde - o salata de varza pentru mine ....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu cascaval si bacon