Buzunar cu prune

de mimmi in Pui, 14 Mai 2011 | 2491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat,
  • 8 jumatati prune,
  • 1 lingura miere,
  • pesmet,
  • condiment pentru pui,

Pentru sos :

  • 100 ml smantana,
  • 200 g ciuperci,
  • oregano,]
  • putin ulei de masline,
  • putin vin alb,
  • +2 cartofi,
  • + ulei pentru prajit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar cu prune:

Pieptul de pui il taiem in 4 bucati,in fiecare bucata se taie un buzunar. Se condimenteaza pieptul cu condiment pentru pui,in buzunar ungem cu miere si punem cate 2 jumatati de prune,inchidem buzunarele cu scobitori,le dam prin pesmet si le punem la prajit in ulei incins. Le scoatem pe servetel absorbant. Calim ciupercile in putin ulei de masline,stropim cu putin vin alb si amestecam cu smantana. Condimentam cu oregano si sare. Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem rondele si ii prajim in ulei incins. Servim buzunarelele cu cartofii si sosul de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar cu prune" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi