Buzunare cu brinza feta si mozzarella

de PARADIS in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 14981 vizualizari

 

Fenomenale si nu te saturi mancind... :)

 

INGREDIENTE

  • Foaie de foietaj
  • 100  grame mozzarella
  • 100 grame feta bulgariana(sau orice brinza grasa)
  • 2 oua(unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
  • seminte de chimin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunare cu brinza feta si mozzarella:

Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de brinza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute...depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice brinza grasa in loc de feta

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu brinza feta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elena1988 1

14.02.2011, 17:17

adry88 1

11.05.2011, 15:28

babi5 1

19.05.2013, 21:09

simplu .. si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Brinza telemea facuta in casa