Cabanos in foietaj

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 21526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr cabanos
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Lasam aluatul la dezghetat, la tempetatura camerei. Taiem cabanosul in bucati de 7-8cm. Pudram masa cu faina si asezam foaia de aluat. o mai intndem foarte putin cat sa se indrepte si taiem fasii de 1-2 cm latime.

Luam cate o fasie de aluat si infasuram cabanosul de jur impejur ca o spirala. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ii ingem cu oul batut si ii coacem la foc iute 20-25 min, pana se rumenesc .Se servesc atat calzi cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui