Rulada de pui cu spanac

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 1696 vizualizari

 

Am facut aceasta rulada in special pentru Andu si nepoteii mei, facand parte din meniul de Craciun.
Sursa: http://adelas-cakes.blogspot.com/2011/12/rulada-de-pui-cu-spanac.html.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • cascaval ras
  • spanac congelat ( am avut eu )
  • sare
  • piper
  • morcovi fierti
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Spalam si curatam pieptul de pui de pielite, dupa care il batem usor cu ciocanul de snitele, il condimentam cu sare si piper, apoi vom pune spanacul fiert si tocat, iar peste spanac cascavalul ras si usturoiul pisat. Asezam apoi morcovii, pe margine, unul langa altul, pe lungime si rulam cu grija, sa nu iasa umplutura. Legam cu ata sau daca pieptul de pui este mai mic, prindem cu scobitori din loc in loc.


Invelim rulada in foaie de staniol si punem in tava. Dam la cuptor cca. 40 - 45 min, dupa primele 20 de minute, desfacem folia si lasam sa se rumeneasca si deasupra. Lasam sa se racoreasca putin, dupa care taiem felii de cca 2 - 3 cm grosime sau dupa bunul plac.


Se serveste ca atare sau langa o garnitura.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

28.12.2011, 14:54

Mihaela11_jo 1

28.12.2011, 15:23

Delicioasa
Sarbatori Fericite!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.12.2011, 14:17

va multumesc tuturor, Sarbatori Fericite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac