Cadouri cu ciuperci si muguri de pin

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2017 | 594 vizualizari

 



Bunatati pentru colindatori
Le-am spus “cadouri”, pentru ca am incercat sa le impachetez sa semene cu niste cadouri, nu prea mi-a iesit cum doream :P dar am incercat...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj
  • 250 g ciuperici feliate
  • 1/2 fir praz
  • 1 ardei mediu
  • coriandru
  • ulei
  • 40 g muguri de pin
  • sare
  • piper
  • seminte de in
  • susan
  • 1 ou
  • optional un cartof fiert
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cadouri cu ciuperci si muguri de pin:

Eu am avut ciuperci conservate de mine, la sare. Le-am pus la desarat si apoi la scurs. Curatam prazul si ardeiul si le tocam marunt. Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim 2-3 minute prazul, apoi ardeiul. Adaugam sare (eu nu am mai pus fiind ciupercile cam sarate) si piper, apoi ciupercile. Le lasam la foc mediu circa un sfert de ora, amestecand din cand in cand. Punem coriandru si mugurii de pin si mai lasam pe foc 5 minute. Lasam sa se racoreasca. Pentru ca nu am desarat destul ciupercile, am adaugat si un cartof fiert taiat cubulete mici. Taiem aluatul patratele pe care le mai intindem cu sucitorul, punem o lingurita de compozitie de ciuperci si impachetam. Asezam cadourile in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si presaram seminte de in si de susan. Le dam ca cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru circa 20 de minute. Se servesc calde sau reci. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Pentru ca nu am desarat bine ciupercile, am servit cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cadouri cu ciuperci si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.01.2017, 19:49

katty 1

09.01.2017, 07:59

Ne dai si noua cate un cadou?

Bucataras Diana 1

09.01.2017, 08:20

Dau Katty, dau cu drag.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne, ficat si carnati.