Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 2744 vizualizari

 

Eu am facut si mai demult genul asta de pizza si de curand mi-am amintit si mi-am propus sa fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 1 ou
  • 150 g cascaval (rotund)
  • felii de rosii
  • ardei gras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete, apoi se taie cu un pahar 10 discuri.Din cascaval se taie 5 rondele subtiri, iar restul se rade fin.


Se pune o rondea de aluat, apoi una de cascaval si inca una de aluat. Se lipesc bine marginile aluatului ca sa se lipeasca cele doua discuri si cu cascavalul inauntru. Se ung cu ou. Se ataseaya celor 5 discuri duble obtinute cate o margine mai subtire din resturile de aluat. In mijlocul fiecareia se pune peste din conserva scurs de ulei, se pun felii de rosii sau cubulete de ardei, apoi se presara cu cascavalul ras pastrat. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.


Se servesc ca atare sau cu ketchup .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadina73 1

21.07.2010, 14:31

nimic nou madi?

madi_marin 1

22.07.2010, 11:41

ela...ti-a scapat, dar nu-i nimic, se mai intampla.....

madi_marin 1

22.07.2010, 11:45

Nadina....nimic nou deocamdata, ca mi s-a defectat laptopul si trebuie sa astept pana e gata. ...dimineata pot intra de la serviciu, dar doar sa ma uit si sa comentez, nu am cum sa postez... dar sa stii ca am mai bucatarit cate ceva intre timp.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si ulei de masline