Cafe frappe

de Criss in Cafea, 30 Mai 2016 | 966 vizualizari

 

Cand vrei sa te rasfeti dar sa te si energizezi intr-o zi de vara, iti recomand un frappe rapid si delicios, pe care sa-l savurezi in liniste in timp ce te uiti la un film, citesti o carte sau te joci pet rescue saga pe facebook :D

 

INGREDIENTE

  • 100 ml cafea espresso
  • 80 ml lapte
  • zahar dupa gust (eu niciodata nu beau cafeaua cu zahar)
  • 5 cuburi de cafea inghetata sau de gheata
  • 100 ml frisca
  • ciocolata rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafe frappe:

Eu am facut cuburi de cafea inghetata, dar puteti folosi si cuburi de gheata. Pentru cuburile de cafea inghetata, am facut un espresso (100 ml ) si l-am repartizat in forma pentru cuburi de gheata. Mi-au iesit 9 bucati. Laptele rece l-am turnat in vasul mixerului vertical si am mixat 2 minute la viteza maxima. Am facut apoi un espresso pe care l-am turnat peste lapte si am mai mixat 2 minute, apoi am turnat cafeaua cu lapte spumat intr-un pahar. Am batut frisca (n-am folosit-o pe toata pentru ca era prea multa) si am pus-o intr-un posh. Am adaugat cuburile de cafea inghetata, am ornat cu frisca si ciocolata rasa si a rezultat o bautura de cafea racoritoare si delicioasa. Puteti adauga diferite arome, dupa gust (rom, vanilie, cardamom, etc.) Eu prefer sa simt doar aroma cafelei. ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafe frappe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

30.05.2016, 13:29

Vreau si eu!

Rocsi 1

30.05.2016, 20:35

Fain rasfatul asta!

noiinbucatarie 1

09.10.2016, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cappuccino Freddo French Vanilla