Cake balls

de cccris in Prajituri, 16 Mar 2010 | 2551 vizualizari

 

Bomboanele le-a dus Raducu, baiatul meu mare, la scoala, de ziua lui. Copiii au spus: "Complimente bucatarului!" Sint delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana faina
  • Vanilie
  • Colorant alimentar
  • 2 cutii crema de brinza Philadelphia (de 125 gr)
  • ½ cana zahar pudra sau mai mult.
  • Ciocolata de cite feluri vreti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake balls:

Se bat ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, faina cite putin si vanilia. La sfirsit se coloreaza dupa dorinta. Se incinge cuptorul la 180 grade, se pune compozitia intr-o tava cu hirtie de copt sau tapetata cu ulei si faina si se lasa cam 20-30 min, pina trece testul scobitorii.


Se lasa blatul sa se raceasca complet.


Se farimiteaza intr-un catron mare.


Brinza se bate cu zaharul pudra. Daca vreti mai dulce adaugati zahar.


Se pune brinza peste blatul farimitat si se amesteca bine cu mina, ca la chiftele.


Se formeaza bilute mici cu diametrul de aprox 2cm (sau mai mari daca vreti), se aseaza pe o hirtie de copt si se tin la rece citeva ore.


Se topeste ciocolata si se tavalesc bilutele prin ea pina sint total acoperite. Se lasa la intarit pe o hirtie de copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cake balls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 20:41

ce bine aratamai ai ,cam tarziu?

cccris 1

17.03.2010, 23:34

Mult prea tirziu, din pacate Data viitoare va astept ... pe cele care vreti

elena1988 1

22.03.2011, 09:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Amandina