Cake Pops cu branza pufoasa Delaco

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2015 | 974 vizualizari

 

Le-am vazut intr-un reteta Dr. Oetker si bineinteles ca le-au vazut si copiii. Rezultatul? A trebuit sa le reproduc cu ce ingrediente aveam eu la indemana. Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 1 lgt coaja rasa de portocale
  • esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 140 g branza pufoasa Delaco
  • 2 lg zahar pudra
  • 200 g ciocolata lapte
  • 5-6 lg frisca lichida
  • bombonele ornament
  • betisoare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake Pops cu branza pufoasa Delaco:

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma ferma ca pentru bezea. Se incorporeaza cate un galbenus, amestecand cu o spatula cu miscari usoare de jos in sus. Se pune coaja rasa de lamaie si portocale, esenta de vanilie apoi uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza cate putin in spuma, pana se omogenizeaza. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.


Frisca lichida se bate spuma. Separat se amesteca branza cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza in frisca. Cand este racit complet blatul, se rupe din el cate o bucata si se sfaramiteaza cu degetele. Se amesteca impreuna cu branza si frisca pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza intre palme bilute de dimensiuni potrivite, se aseaza pe un platou si se dau la rece pentru minim 30 de minute pentru a se intari.


Intr-un ibric se pune la topit ciocolata impreuna cu frisca lichida. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se amesteca energic pana se omogenizeaza bine compozitia. Se da deoparte.


Se scot bilutele din frigider, se infinge cate un betisor in mijlocul fiecarei bilute, apoi se dau prin glazura de ciocolata. Intr-un bol se pun bombonelele pentru ornament, se trec prin ele apoi se pun pe un suport deoparte si se lasa sa se intareasca glazura.


Se servesc cu mare pofta, mai ales de catre cei mici.

 

TIPS-URI

1

Eu nu am avut suport special si le-am infipt in mere.

2

Se pot orna cu mai multe feluri de bombonele, puse in boluri diferite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake Pops cu branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.11.2015, 20:28

Servesc si eu!

Valclaudia 1

09.11.2015, 06:36

arata super!

miki_a 1

09.11.2015, 15:56

Foarte frumoase si bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe