Cake pops cu sampanie

de _Alina_ in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 3684 vizualizari

 

Primele mele cake pops facute din restul de blat ramas de la tortul de sampanie.

 

INGREDIENTE

  • 200 g prajitura cu sampanie
  • 2 lg branza din iaurt
  • 100 g ciocolata
  • 1 lgt ulei de palmier
  • bombonele pentru decor
  • betigase (preferabil din lemn)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake pops cu sampanie:

1. Maruntim blatul si il amestecam cu crema de branza.

2. Formam bilute din compozitia de mai sus.

3. Topim ciocolata pe bain-marie, adaugam uleiul si amestecam.

4. Introducem fiecare bat in ciocolata, apoi il bagam in biluta si dam la frigider 10 min.

5. Scufundam cu grija fiecare biluta in ciocolata, o scoatem si o rotim pana scapam de excesul de ciocolata, apoi o ornam cu bombonele si o infingem intr-un suport (recomandat de polistiren expandat, dar cum n-am avut le-am implantat in niste felii de paine puse intr-o cana  :)

6. Dati la frigider 20 min.

 

TIPS-URI

1

ATENTIE!!! Folositi ciocolata simpla. Eu am folosit o ciocolata cu crema de zmeura si n-au iesit prea grozav in privinta aspectului :(

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake pops cu sampanie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cake Pops