Cake pops cu sampanie

de _Alina_ in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 1708 vizualizari

 

Primele mele cake pops facute din restul de blat ramas de la tortul de sampanie.

 

INGREDIENTE

  • 200 g prajitura cu sampanie
  • 2 lg branza din iaurt
  • 100 g ciocolata
  • 1 lgt ulei de palmier
  • bombonele pentru decor
  • betigase (preferabil din lemn)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake pops cu sampanie:

1. Maruntim blatul si il amestecam cu crema de branza.


2. Formam bilute din compozitia de mai sus.


3. Topim ciocolata pe bain-marie, adaugam uleiul si amestecam.


4. Introducem fiecare bat in ciocolata, apoi il bagam in biluta si dam la frigider 10 min.


5. Scufundam cu grija fiecare biluta in ciocolata, o scoatem si o rotim pana scapam de excesul de ciocolata, apoi o ornam cu bombonele si o infingem intr-un suport (recomandat de polistiren expandat, dar cum n-am avut le-am implantat in niste felii de paine puse intr-o cana :)


6. Dati la frigider 20 min.


 

TIPS-URI

1

ATENTIE!!! Folositi ciocolata simpla. Eu am folosit o ciocolata cu crema de zmeura si n-au iesit prea grozav in privinta aspectului :(

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake pops cu sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

andreea_angelo 1

21.11.2012, 18:22

tare bune

Rocsi 1

21.11.2012, 19:23

Ce faine

mamaieelena 1

21.11.2012, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cake pops cu rom si ciocolata