Desert cake pops

de Camelya in Dulciuri, 2 Iun 2017 | 519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 g zahar
  • 120 g faina
  • 60 g unt
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de lamaie
  • 2 linguri gem de caise
  • 200 g ciocolata
  • bombonele
  • bete pentru frigarui
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cake pops:

Taiem untul in cubulete mici si il punem intr-o craticioara. Il topim la foc mic.


Intr-un bol, trebuie sa punem ouale si zaharul. Le mixam pana isi tripleaza volumul. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Dupa ce untul s-a topit, trebuie lasat sa ajunga la temperatura camerei. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, il adaugam treptat in compozitia de oua. Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam jumatate din faina in compozitia de oua. Mixam la viteza medie. Adaugam si ultima jumatate. Mixam.


Tapetam o tava de 25 X 25 cm. Turnam compozitia si o intindem uniform. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C si o lasam timp de 10-20 de minute. Verificam blatul cu o scobitoare. Dupa ce pandispanul s-a racit, trebuie sa il rupem in bucatele foarte mici. Adaugam in pandispanul facut bucatele, cele doua linguri de dulceata. Din acest aluat formam bilute. Mie mi-au iesit 11 bilute de dimensuni mari. Le punem pe o tava si le introducem in congelator pentru 15 minute.


Intre timp, topim ciocolata. Rupem cele 200 g de ciocolata in bucati mici. Topim ciocolata la bain marie. Scoatem bilutele din congelator si introducem in fiecare biluta cate un bat de frigaruie.


Introducem fiecare biluta in ciocolata topita. Scurgem bilutele de ciocolata in exces, apoi o decoram cu bombonele. Le introducem in frigider pentru 60 de minute sau pana cand ciocolata este intarita, apoi le putem consuma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cake pops" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Camelya 1

05.06.2017, 16:48

Valclaudia 1

24.06.2017, 21:33

Camelya 1

24.06.2017, 22:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

RETETA RECOMANDATA
Halva de casa