Calamar prajit

de Doralinda in Fructe de mare, 19 Noi 2012 | 2105 vizualizari

 

Simplu si .....gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rondele de calamar, de preferat congelat
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • 200 gr faina
  • ulei ptr pajit
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Punem calamarul intr-un bol cu apa la dezghetat impreuna cu soda (ajuta sa se inmoie calamarul) ptr cc 20 min. Apoi punem faina cu sarea intr-o punga mica si punem calamaul amestecand si lsand cam 10 min, apoi prajim la foc mare in jur de 5 min fiecare parte.


Se seveste fierbinte cu lamaie stoarsa.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si calamar proaspat, dar va fi mai tare, prin congelare, se inmoaie, la fel si caracatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Doralinda 1

19.11.2012, 21:43

Simona, as putea manca doar fructe de mare!!!!!atat de mult imi plac!

Mihaela11_jo 1

20.11.2012, 15:17

Delicios

Doralinda 1

20.11.2012, 16:35

Mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Calamar prajit