Calamar prajit

de Bunica in Fructe de mare, 19 Noi 2012 | 4556 vizualizari

 

Imi place,place!

 

INGREDIENTE

  • 0,500kg calamar congelat
  • ulei de masline pentru prajit
  • sare
  • faina
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g.

Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat.

Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs.

Pe un platou am presarat faina si sare.Pe acest platou am pus bucatile de calamar si deasupra am sarat si presarat faina.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline la incins si am asezat bucatile de calamar. Le-am lasat la prajit 2-3 minut pe fiecare parte.Le-am scos pe farfurie si deasupra am pus zeama de la o jumatate de lamaie.

Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Sylvia 1

20.11.2012, 21:04

bestial arata !

Bunica 1

20.11.2012, 22:10

Sylvia

mihaelar63 1

22.11.2012, 22:24

Ador inelele de calamar prajite . Si apoi un paharel de vin , chiar si bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!