Calamar prajit

de Bunica in Fructe de mare, 19 Noi 2012 | 5088 vizualizari

 

Imi place,place!

 

INGREDIENTE

  • 0,500kg calamar congelat
  • ulei de masline pentru prajit
  • sare
  • faina
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g.


Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat.


Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs.


Pe un platou am presarat faina si sare.Pe acest platou am pus bucatile de calamar si deasupra am sarat si presarat faina.


Intr-o tigaie am pus ulei de masline la incins si am asezat bucatile de calamar. Le-am lasat la prajit 2-3 minut pe fiecare parte.Le-am scos pe farfurie si deasupra am pus zeama de la o jumatate de lamaie.


Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sylvia 1

20.11.2012, 21:04

bestial arata !

Bunica 1

20.11.2012, 22:10

Sylvia

mihaelar63 1

22.11.2012, 22:24

Ador inelele de calamar prajite . Si apoi un paharel de vin , chiar si bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Calamar prajit