Mini farfalle cu miez de scoici

de iri_iri in Fructe de mare, 23 Mar 2015 | 2822 vizualizari

 

Scoicile sunt afrodiziace? Hmmmm, ce mai contează, știu ca soțul le-a mâncat pe toate,pentru că ma bătut la cap o lună sa le prepar......

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 250 g de paste (eu am ales mini farfalle pentru că le aveam prin casă ),
  • un pachet de miez de scoici (le-am cumparat congelate),
  • 200 ml vin alb (de preferat cel demisec),
  • o ceapa ,
  • 2 căței de usturoi,
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini farfalle cu miez de scoici:

Pentru inceput am pus apă la fiert cu un pic de sare si ulei. După ce apa a dat în clocot am adaugat pastele, pe care le-am lasat la fiert maxim 8 minute pe ceas.


Separat am curățat ceapa si apoi am spalat-o, după care am taiat-o mărunt. Usturoiul si el curățat l-am dat pe razatoarea mică după care împreună cu ceapa le-am călit in ulei, dar foarte puțin. Apoi am adăugat miezul de scoici, pe care le-am lăsat să se dezghețe la temperatura camerei, după care le-am clătit bine (ca tare arătau prea dubioase ....erau bineinteles cu valabiltate bună ).


Am adăugat apoi vinul si la final am pus sare si piper după gust. Le-am lăsat sa fiarbă la foc mic până a scăzut.


Pastele gata fierte, le-am scurs si apoi le-am clătit un pic cu apă rece pentru a nu se lipi între ele, după care am adaugat miezul de scoici gata fierte in fiertura de vin.


Sincer, soțul meu le-a mâncat imediat.


Sper sa va placa. POFTĂ BUNĂ!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini farfalle cu miez de scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

iri_iri 1

23.03.2015, 17:04

Multumesc

geoline 1

23.03.2015, 19:40

super bune! Ador scoicile

iri_iri 1

23.03.2015, 21:06

Ma bucur ca iți place geoline

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Midii cu usturoi