Midii in sos de vin cu lamaie

de Bya Ralu in Fructe de mare, 12 Oct 2014 | 2375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Midii proaspete
  • 1 rosie
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • frunze de chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de vin cu lamaie:

Midiile se curata bine cu un burete de sarma.


Ceapa verde(se pune doar partea alba),se taie feliute si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul lasat intreg.


Se pune vinul alb si midiile,rosia taiata cuburi,condimentele si acoperim cu un capac.


Se lasa cam 5-10 minute pana se deschid midiile(cele care nu se deschid se arunca).


Se stropeste cu zeama de lamaie.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu paine prajita

2

midiile trebuie sa fie proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de vin cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

12.10.2014, 20:16

buni

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:22

Bya Ralu 1

16.10.2014, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare (midii, scoici (vongole verace)si puisori de caracatita