Calcan atlantic cu legume la cuptor

de epurasha2bb in Peste, 3 Mai 2010 | 6947 vizualizari

 

un peste foarte frumos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 calacan atlantic din crescatorie spaniola
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 bucata radacina ghimbir
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 fir cepa verde
  • 1 lamaie
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 2 linguri de vin alb
  • 2 ciuperci champignion proaspete
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan atlantic cu legume la cuptor:

Se curata calcanul se indeparteaza capul, se da cu sare si piper si se unge cu putin ulei de masline cu aroma de lamaie sau daca nu aveti puneti si putina zeama de lamaie.Se unge un vas de yena lunguiet cu ulei.Se incinge cuptorul.Se aseaza pestele in vas.Se taia legumele bastonase lunguiete si se aseza pe langa si peste calcan.Apoi se mai da un praf de sare , s estropeste cu puti ulei si se aseaza rondelele de rosie deasupra.Se introduce vasul la cuptor.Se lasa pana se inmoaie legumele si se adauga 2 linguri de vin alb.Se mai lasa putin la cuptor.


Se serveste cu patrunjel verde deasupra si legumele alaturi.Desigur si un pahar de vin alb rece si felii de lamaie.Este prima data cand pregatesc acest tip de peste si sunt foarte incanatata de gustul lui deosebit,este usor dulce si fara oase mici.Este delicios si cat de curand am sa pregatesc din nou poate la gratar chiar.Vi-l recomand si nici nu este scump!un peste a fost aproximativ 7 ron.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan atlantic cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

03.05.2010, 22:35

cu placere!

adry88 1

18.05.2011, 21:49

claus 1

19.07.2012, 01:00

pretul dat de tine este eronat(petul corect e de 70ron/kg),dar reteta e super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii