Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 6109 vizualizari

 

Este pentru prima oara cand incerc varianta dulce de caneloni, rezultatul a fost peste asteptari :) va recomand cu drag sa incercati reteta :)

 

INGREDIENTE

  • 13 tuburi caneloni
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g ricota
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lime
  • 150 g zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • pentru sos : restul de crema de branza
  • 500 ml lapte rece
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si sos de vanilie:

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.


Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.


Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.


Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.


Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor pentru circa 30 minute, la foc mediu.


Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...


incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

AnyCostescu 1

06.11.2013, 10:56

multumesc

ankyy 1

06.11.2013, 19:47

n-am facut niciodata cannelloni in varianta dulce, dar acum musai tre' sa incerc m-ai convins!

AnyCostescu 1

06.11.2013, 20:51

mersi anky sa incerci cu incredere :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura