Cannelloni cu branza si sos de vanilie

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 6737 vizualizari

 

Este pentru prima oara cand incerc varianta dulce de caneloni, rezultatul a fost peste asteptari :) va recomand cu drag sa incercati reteta :)

 

INGREDIENTE

  • 13 tuburi caneloni
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g ricota
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lime
  • 150 g zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • pentru sos : restul de crema de branza
  • 500 ml lapte rece
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza si sos de vanilie:

Intr-un bol se pune branza de vaci, ricotta , ouale, razatura de lime, zaharul pudra si vanilat si se amesteca bine.


Eu am folosit blenderul , pentru ca am vrut sa imi rezulte o crema fina.


Se pune crema obtinuta intr-un posh si se umple fiecare tub de caneloni.


Se aseaza frumos intr-un vas yena .Eu am pus deasupra stafidele.


Am facut un sos din restul de crema de branza , lapte , zahar si praful de budinca..am pus acest sos peste caneloni si am dat vasul la cuptor pentru circa 30 minute, la foc mediu.


Se pot servi calzi sau reci. Sunt la fel de buni si a doua zi...


incercati cu incredere...veti fi surprinsi de rezultat :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

AnyCostescu 1

06.11.2013, 10:56

multumesc

ankyy 1

06.11.2013, 19:47

n-am facut niciodata cannelloni in varianta dulce, dar acum musai tre' sa incerc m-ai convins!

AnyCostescu 1

06.11.2013, 20:51

mersi anky sa incerci cu incredere :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura