Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii

de Dana_Retetegg in Cannelloni, 9 Dec 2012 | 3384 vizualizari

 

Sunt o mare iubitoare de paste, cam orice fel de paste in orice combinatii. In mod special ador cannelloni fie cu sos bolognese si bechamel, fie in alte combinatii cum este cea de astazi, cu branza, verdeturi si sos de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni (22 bucati),
  • 500 g branza feta,
  • 500 ml iaurt de baut,
  • 350 ml suc de rosii,
  • 1 legatura ceapa verde (4-5 fire),
  • 1 legatura marar,
  • 1 leg. patrunjel,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper alb,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • cateva linguri ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii:

Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita.


Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce.


Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un colt) am umplut fiecare tub de cannelloni.


Am uns o tava cu ulei de masline.


Am asezat in tava pastele umplute cu crema de branza, am pus deasupra sucul de rosii, iaurtul ramas si verdeata.


Am pus tava la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.


Eu nu am avut rabdare si le-am servit fierbinti, alaturi de un pahar de vin alb!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dana_Retetegg 1

10.12.2012, 20:22

mihaelar63 1

10.12.2012, 23:40

Canelloni , foarte buni

Dana_Retetegg 1

11.12.2012, 00:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza