Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii

de Dana_Retetegg in Cannelloni, 9 Dec 2012 | 2979 vizualizari

 

Sunt o mare iubitoare de paste, cam orice fel de paste in orice combinatii. In mod special ador cannelloni fie cu sos bolognese si bechamel, fie in alte combinatii cum este cea de astazi, cu branza, verdeturi si sos de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni (22 bucati),
  • 500 g branza feta,
  • 500 ml iaurt de baut,
  • 350 ml suc de rosii,
  • 1 legatura ceapa verde (4-5 fire),
  • 1 legatura marar,
  • 1 leg. patrunjel,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper alb,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • cateva linguri ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii:

Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita.


Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce.


Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un colt) am umplut fiecare tub de cannelloni.


Am uns o tava cu ulei de masline.


Am asezat in tava pastele umplute cu crema de branza, am pus deasupra sucul de rosii, iaurtul ramas si verdeata.


Am pus tava la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.


Eu nu am avut rabdare si le-am servit fierbinti, alaturi de un pahar de vin alb!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dana_Retetegg 1

10.12.2012, 20:22

mihaelar63 1

10.12.2012, 23:40

Canelloni , foarte buni

Dana_Retetegg 1

11.12.2012, 00:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos bechamel