Cannelloni cu soia

de ianculubita in Cannelloni, 18 Feb 2013 | 2915 vizualizari

 

Recomand aceasta reteta persoanelor care tin post si nu numai;este delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 200g soia cubulete sau granule
  • 1ceapa
  • 1lingura vegeta
  • 2rosii
  • 1/2pahar cu vin alb
  • 1cana suc de rosii
  • 3lnguri ulei
  • 1ardei gras rosu
  • paste cannelloni
  • condimente dupa cum doreste fiecare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu soia:

Punem intr-un vas cu apa si vegeta sa fiarba soia 20min;


in cratita cu ulei calim ceapa,ardeiul si rosiile toate tocate marunt;


adaugam soia bine scursa iar dupa cateva minute,vinul;


dupa ce totul este omogenizat si sosul este scazut,adaugam condimentele iar dupa ce s-a racit umplem tuburile de canelloni;


in tava punem 1/2 din cantitatea de suc de rosii,asezam tuburile ,deasupra restul de suc de rosii,acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20min,dupa care se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

18.02.2013, 21:00

O varianta buna pentru post

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:23

bune rau

yafa 1

18.02.2013, 23:07

Foartebuna reteta si eu pregatesc ceva de genul, felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui