Cannelloni cu carne si sos de rosii

de Aletta in Cannelloni, 20 Sep 2015 | 7657 vizualizari

 

Un adevarat rasfat pentru papilele gustative!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de cannelloni de 250 g ( Panzani)
  • 400 g carne tocata mixta(vita,porc)
  • o ceapa
  • un morcov
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar de vin alb de masa
  • 375 ml pasta de tomate
  • vegeta
  • piper
  • o mozzarella

sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul.

Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul.

Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute.

Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute.

Pastele (cannelloni) se pun in apa clocotita si se lasa exact 4 minute. (
mie mi s-au spart cateva deoarece le-am lasat mai mult de 4 min, mai exact 7)

Sosul bechamel:


Se topeste untul si se adauga faina cu sarea,se trage de pe foc si se adauga cu grija laptele sa nu faca cocoloasa. Se va ingrosa si se i-a de pe foc.

Cannelloni vin umplute una cate una cu sosul de rosii si carne.

Se ung cu sos bechamel si se stropesc cu pasta de tomate.

Se pun felii de mozzarella si se dau la cuptor cam 45 minute.

Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Carnea se fierbe la flacara foarte mica,in jur de 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Aletta 1

21.09.2015, 19:41

Multumesc Mokusca

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:26

Tare bine arata! Sunt sigura ca este foarte gustos preparatul tau Alle!

Aletta 1

26.09.2015, 17:33

Mersiiii frumoss!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni alla napoletana