Cannelloni cu carne si sos de rosii

de Aletta in Cannelloni, 20 Sep 2015 | 3233 vizualizari

 

Un adevarat rasfat pentru papilele gustative!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de cannelloni de 250 g ( Panzani)
  • 400 g carne tocata mixta(vita,porc)
  • o ceapa
  • un morcov
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar de vin alb de masa
  • 375 ml pasta de tomate
  • vegeta
  • piper
  • o mozzarella

sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul.


Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul.


Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute.


Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute.


Pastele (cannelloni) se pun in apa clocotita si se lasa exact 4 minute. (

mie mi s-au spart cateva deoarece le-am lasat mai mult de 4 min, mai exact 7)


Sosul bechamel:




Se topeste untul si se adauga faina cu sarea,se trage de pe foc si se adauga cu grija laptele sa nu faca cocoloasa. Se va ingrosa si se i-a de pe foc.


Cannelloni vin umplute una cate una cu sosul de rosii si carne.


Se ung cu sos bechamel si se stropesc cu pasta de tomate.


Se pun felii de mozzarella si se dau la cuptor cam 45 minute.


Pofta Buna!!

 

TIPS-URI

1

Carnea se fierbe la flacara foarte mica,in jur de 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Aletta 1

21.09.2015, 19:41

Multumesc Mokusca

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:26

Tare bine arata! Sunt sigura ca este foarte gustos preparatul tau Alle!

Aletta 1

26.09.2015, 17:33

Mersiiii frumoss!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ciuperci