Cannelloni cu fructe de mare

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 4390 vizualizari

 

Am avut ingredientele necesare si cum mi-au ramas cannelloni de la reteta anterioara am pregatit si aceasta reteta delicioasa;daca va plac fructele de mare,va recomand sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • cannelloni
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 punga mix fructe de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 chilly
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 rosie
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • lapte
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu fructe de mare:

In tigaia cu ulei,calim usturoiul adaugam ardeiul iute intreg sau taiat, fructele de mare taiate,rosia cubulete,vinul,busuiocul verde taiat,lasam pe foc cateva minute pana scade,condimentam dupa gust iar dupa ce s-au racit putin,umplem pastele.

In acest timp,facem sosul bechamel cu unt topit,faina si lapte adaugat cate putin amestecand continuu,condimentam cu sare,piper,nucsoara,punem jumatate in tava,cannelloni umplute cu fructele de mare,deasupra restul de sos si lasam la cuptor 20-30min

Servim imediat!

TIPS-URI

1

putem inlocui sosul bechamel cu un sos de rosii picant

2

optional se poate pune deasupra si putin cascaval ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si vin