Cannelloni din sunca presata

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 1097 vizualizari

 

Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mica
  • un morcov potrivit
  • o lingura ulei
  • 250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)
  • sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)
  • tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)
  • 1 lingura capere
  • 75 g ciuperci
  • 1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)
  • 100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 25 g unt
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni din sunca presata:

Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare cateva minute.Se adauga sucul de rosii si se fierbe fara capac pana scade zeama si devine un sos gros.Apoi se ia de pe foc si se adauga ciupercile taiate marunt,ardeiul kapia,caperele,sare,piper si busuioc dupa gust.Se amesteca bine si se lasa deoparte sa se raceasca.


Tagliatellele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj.Se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei.


Se iau cate doua felii de sunca presata(sau daca aveti felii mai mari si mai bine)se intind pe o farfurie,putin suprapuse si se pun urmatoarele : tagliatelle,o lingurita sos cu rosii,cateva fire cascaval ras si se ruleaza.Se pun in tava unsa cu unt sau ulei.


Deasupra rulourilor se pune sosul alb facut din unt,faina,nucsoara si lapte.Iar la sfarsit cascaval ras.


Se da la cuptor,la foc mic pana cand se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni din sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

07.10.2012, 17:06

Cris2711 1

07.10.2012, 19:14

super reteta

Lau 1

07.10.2012, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si cascaval