Capellini cu Sparanghel şi Somon

de BuburuzaBubu in Somon, 15 Apr 2012 | 3293 vizualizari

 

A venit si vremea la Sparanghel :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr capellini
  • 2 bucati file de somon (cca 250 gr)
  • 1 lingura de marar tocat fin
  • o ceapa tocata
  • un catel de usturoi tocat
  • 50 ml vin alb sec
  • 100 ml supa de legume
  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri ulei
  • 5-7 fire de sparanghel verde
  • 1 lingura de smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu Sparanghel şi Somon:

Intr-o oala,se pune la fiert apa impreuna cu un pic de sare si o lingura de unt.Cand apa a inceput sa fiarba se adauga sparanghelul taiat pe care l-am curatat(de la mijoc spre capat ,taiate capetele )si se lasa la fiert 4-5 min.Dupa ce scoateti sparanghelul din apa dati-l repede sub un jet de apa rece.Intr-o tigaie cu peretii inalti punem uleiul la incins unde prajim somonul pe care l-am taiat cuburi,condimentat cu sare si piper,4 min la foc mediu.


Punem la fiert capellini,intr-o oala cu apa multa si o lingura de sare

Scoatem somonul pe o farfurie.In aceeași tigaie calim bucatile de sparanghel si ceapa pt 3min la foc mediu,adaugam lingura de unt si mai calim inca 1 min,stingem cu vin,adaugam supa de legume,smantana,somonul si mararul,se lasa la fiert inca 3 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper.

Scurgem pastele de apa si le adaugam in tigaie,amestecam.Se decoreaza cu felii de lamaie.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu Sparanghel şi Somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

15.04.2012, 22:29

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:58

bun,bun

Bya Ralu 1

02.05.2012, 20:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Somon cu lamaie si orez integral