Cappelletti in sos de smantana cu mazare

de - Andreea - in Paste, 26 Iul 2013 | 7899 vizualizari

 

Cappelletti ... pasta umpluta cu carne folosita la supa !!! Mie insa nu imi place asa ca i-am ''transformat'' in pasta pentru sos :) ...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cappelletti cu carne
  • 200 ml smantana
  • 100 gr mazare
  • 1 cub unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in sos de smantana cu mazare:

Punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba ,punem sare si pastele.Cappelletti se fierb aproximativ 6 minute.Cand sunt gata se scurg de apa.

Separat punem o tigaie la foc mediu.Adaugam untul si lasam sa se topeasca.Punem mazarea si ceapa verde taiata rondele si lasam cateva minute sa se caleasca.

Adaugam smantana,mai lasam maxim 5 minute la foc mic.

In sos adaugam cappelletti si amestecam cu grija.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in sos de smantana cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu telemea si smantana