Paste cu bacon si carnati

de -Licurici- in Paste, 11 Aug 2016 | 998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste (tagliatelle);
  • 4 carnati afumati;
  • 10-12 felii de bacon;
  • o ceapa mare;
  • o capatana de usturoi;
  • 3-4 linguri sos de rosii;
  • 2 linguri ketchup picant;
  • parmezan;
  • patrunjel;
  • oregano;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si carnati:

Se pune apa la fiert, cand da in clocot, se adauga pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Eu le-am fiert 6 min.


Carnatii se taie rondele, iar baconul bucati mai subtiri.


Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se curata si se zdobeste cu cutitul.


Intr-o tigaie mai inalta cu putin ulei, se prajeste 2 min baconul, apoi se adauga carnatii.


Se prajesc cateva minute si se adauga ceapa tocata marunt.


Cand se inmoaie ceapa, se adauga usturoiul, sosul de rosii, ketchup-ul si patrunjelul tocat.


Se condimenteaza dupa gust, se adauga cateva linguri de apa de la paste (5-6) si se lasa sa fiarba 10-15min.


Daca se evapora apa, se mai adauga din apa de la paste.


Cand sosul este gata, se adauga o mana de parmezan ras si se amesteca.


La sfarsit, se adauga pastele si se amesteca cu sosul.


Se servesc cu parmezan ras pe deasupra.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:11

Bune!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:56

ce bunatate

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:55

Daa !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri