Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval

de Carmen in Paste, 1 Sep 2016 | 767 vizualizari

 

De fiecare data fac altceva, caut, inventez, tot ca sa-mi impresionez ursii... asa ca niste banale paste le-am servit intr-un cosulet de cascaval si-am primit o gramada de aplauze

 

INGREDIENTE

  • pentru cosulet doar cascaval ras - aproximativ 50 g de bucata
  • 2 l apa
  • un praf de sare
  • 300 paste
  • 100 g bacon
  • 4 ciuperci feliate
  • 3 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • 100 g cascaval
  • sare, piper, oregano
  • rosii uscate
  • ulei de masline pentru calit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval:

Am pus cascaval ras pe foaie de copt, cat mai rotund. Am dat la cuptor pret de cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul si asa fierbinte l-am pus pe fundul unul castron si l-am lasat la racit.


In timp ce apa clocotea cu un praf de sare gata sa primeasca pastele pentru fiert , am feliat ciupercile si baconul, pe care le-am tras la tigaie impreuna cu rosiile uscate. Le-am imparfumat cu condimente.


Cand pastele s-au fiert, am scurs apa, am adaugat iaurtul si am amestecat impreuna cu cascaval ras.


prezentare:


in cosuletul confectionat am pus pastele, deasupra ce am tras la tigaie.


Hai, sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

am ales Romania ca nu am reteta de niciunde , am facut-o dupa cum am simtit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Carmen 1

03.09.2016, 10:10

mirela0911 1

03.09.2016, 19:30

Super e cosuletul!

dantes 1

04.09.2016, 08:50

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci