Capsunata mentolata

de Valclaudia in Bauturi, 1 Iun 2015 | 1158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 500 g zahar tos
  • 2 fire menta prospata
  • 500 ml alcool de 90 grade
  • 500 ml tuica de casa (45-50 grade)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunata mentolata:

Curatam capsunile de codite, le spalam sub jet de apa rece si le taiem bucati (in fuctie de marimea acestora in sferturi sau jumatati).


Peste fructe punem zaharul si menta tocata, amestecam cu paleta de paste sa nu se zdrobeasca prea rau fructele.


Lasam amestecul deoparte de seara pana dimineata, obtinem astfel siropul de capsui.


Scurgem siropul de pe capsuni (fructele le-am pastrat pentru o prajitura pe care urmeaza sa o postez maine), apoi streuram siropul prin tifon si il amestecam cu alcoolul de 90 grade si tuica de casa.


Se pastreaza in sticle inchise ermetic pana la servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunata mentolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

01.06.2015, 22:13

Super reteta trebuie preparata

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:19

Super!

Andra_Constantinescu 1

03.06.2015, 20:52

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Gingerata