Capsune cu frisca la pahar

de Andreea Caroline in Dulciuri, 25 Mai 2013 | 1911 vizualizari

 

O reteta racoritoare si foarte usor de realizat acum in sezonul capsunelor :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 5-6 linguri zahar pudra ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsune cu frisca la pahar:

Se spala capsunele ,se inlatura coditele si se pun pe un servet curat.


Optional se trece fiecare capsuna prin zahar pudra.Zic optional deoarece depinde de cit de dulci sunt capsunile.


Intre timp ,cu ajutorul mixerului,se mixeaza frisca lichida pina devine tare.Se iau 300 gr din capsuni si se trec prin sita.Apoi se amesteca cu frisca.Capsunile ramase se taie cubulete.


Intr-un pahar, se pune un strat de frisca,apoi un strat de capsuni cubulete , continuind in acest fel pina se umple paharul.


Se dau la frigider pina in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune cu frisca la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.05.2013, 22:19

Simplu dar bun

Alexandra Elena 1

30.05.2013, 23:23

racoritor desert

Andreea Caroline 1

31.05.2013, 00:07

multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, de post