Capsune cu frisca la pahar

de - Andreea - in Dulciuri, 25 Mai 2013 | 2407 vizualizari

 

O reteta racoritoare si foarte usor de realizat acum in sezonul capsunelor :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 5-6 linguri zahar pudra ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsune cu frisca la pahar:

Se spala capsunele ,se inlatura coditele si se pun pe un servet curat.


Optional se trece fiecare capsuna prin zahar pudra.Zic optional deoarece depinde de cit de dulci sunt capsunile.


Intre timp ,cu ajutorul mixerului,se mixeaza frisca lichida pina devine tare.Se iau 300 gr din capsuni si se trec prin sita.Apoi se amesteca cu frisca.Capsunile ramase se taie cubulete.


Intr-un pahar, se pune un strat de frisca,apoi un strat de capsuni cubulete , continuind in acest fel pina se umple paharul.


Se dau la frigider pina in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsune cu frisca la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.05.2013, 22:19

Simplu dar bun

Alexandra Elena 1

30.05.2013, 23:23

racoritor desert

- Andreea - 1

31.05.2013, 00:07

multumesc...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar cu mere, crema de branza si sos caramel