Capsuni

de ancanicoleta91 in Prajituri, 21 Mar 2014 | 2533 vizualizari

 

Nu stiu daca a-ti incercat aceasta reteta dar eu cu ea am crescut.

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1/2 kg zahar
  • 6 oua intregi
  • 250 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu
  • faina cat cuprinde
  • colorant alimentar rosu
  • Crema
  • 1 margarina Unirea
  • 200 g zahar
  • 1 cana nuca macinata
  • esenta de rom
  • 3 linguri dulceata de capsuni
  • 1-2 linguri cacao
  • resturile de la capsuni pisate marunt
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni:

Ouale se bat cu telul putin, se adauga zaharul, uleiul, praf de copt si bicarbonatul si se amesteca bine. La sfarsit adaugam faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat mai tarisor ca de paine. Se lasa la rece de seara pana dimineata. Se formeaza bilute si se baga la cuptor la foc mediu  pana se coc. Cand sunt racite scobim din mijloc pe partea plata pt a ramane cea rotunda. Resturile se piseaza marunt marunt se amesteca cu dulceata, margarina, zaharul, esenta de rom, cacao si se face o crema.

Se umplu bilutele si se lipesc 2 cate doua. Intr-o cana de apa se pune colorant cat de rosii vreti sa fie capsunile si se trec capsunile prin acest amestec, dupa care le presaram cu zahar si la fiecare capsuna se pune cate o frunzulita pt a imita capsuna adevarata :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de caltabos afumat
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza