Capsuni cu frisca la halba

de ela in Dulciuri, 27 Mar 2010 | 1408 vizualizari

 

sotul meu s-a indragostit intai de acest desert si abia apoi de mine :)))

 

INGREDIENTE

  • 300gr capsuni,
  • 200gr frisca lichida,
  • 1 lingura zahar pudra cu gust de vanilie,
  • 4 linguri zahar,
  • 10 linguri de inghetata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca la halba:

Se spala capsunile si se mixeaza bine si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra si se lasa cateva minute.Intre timp se bate frisca,peste care se rastoarna capsunile si se amesteca bine.Spuma de capsuni se pune in straturi alternativ cu inghetata.Se orneaza cu frisca din tub sau se pastreaza cateva linguri din frisca pregatita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca la halba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mariac 1

28.03.2010, 20:14

Teo 1

28.03.2010, 21:04

imi place ca ai schimbat destinatia halbei! minunata idee!

ela 1

28.03.2010, 23:18

Teo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!