Capsuni/zmeura cu sirop

de cristina1985 in Sirop / Compot, 17 Mai 2021 | 2150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni congelate/zmeura sau capsuni proaspete
  • 170 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni/zmeura cu sirop:

In cazul in care folositi capsuni congelate: puneti un strat de fructe ,presarati zahar si continuati cu alt strat de capsuni si zahar, pana folositi toate fructele. Se lasa 2 ore fara sa amestecati,dupa care puteti folosi o lingura si intoarceti usor ( fructele).Dupa alte 3-4 ore (depinde in ce anotimp le faceti-lasa mai mult lichid,primavara-vara),sunt bune de servit.Ies 3 portii.

Daca folositi fructe proaspete (romanesti),puneti mai putin zahar ,dupa gust.Le lasati pana se formeaza suficient lichid (cateva ore),amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni/zmeura cu sirop" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de capsuni