Nectar de caise

de ianculubita in Sirop / Compot, 1 Iul 2013 | 7358 vizualizari

 

Aceasta reteta e Cireasa mea de pe tort;imi place mult,mult si abia astept sa-mi vina copiii sa le dau si sa ma laude :))

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de caise
  • 1 kg de zahar sau mai mult
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Caisele spalate, le oparim 5 minute, le scurgem fara sa aruncam apa, le decojim, le scoatem samburii, le punem in blender, facem un piure, il punem in vas, adaugam zaharul si subtiem cu apa de la oparit. Lasam sa fiarba, adunam spuma, punem nectarul in sticlute mici, infiletam bine capacele, apoi fierbem sticlele 1 h. Lasam sa se raceasca in vas apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

sa stiti ca nu e nevoie de curatat de coaja pentru ca nu au coaja groasa precum piersicile sau nectarinele; curatate de samburi, oparite 10 minute, puse in blender, bine,bine blenduite apoi pus la fiert piureul

2

eu am vazut dupa ce m-am chinuit cateva ore.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

valentina78 1

02.07.2013, 16:07

nu vreau sa deveniti melancolica, nu vreau sa fiti trista deloc...eu cred ca doar sunteti coplesita de duiosie ,va imbratisez si mult spor in toate cele bune

valentina78 1

02.07.2013, 16:12

Constelatialeu 1

03.07.2013, 06:26

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Nectar din caise