Compot de cirese

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 3848 vizualizari

 

Cam tarziu de postat reteta asta, dar abia acum mi-am amintit ca am facut poze cand am facut compotul :)

Cantitatile sunt pt. un borcan de 800g.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

-spalam bine ciresele si indepartam coditele;


-umplem pe jumatate borcanul cu cirese;


-peste ele adaugam 3 linguri de zahar;


-umplem borcanul cu apa calduta;


-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;


-intro cratita punem un prosop, peste punem borcanele si adaugam apa pana la capacul borcanelor;


-sterilizam borcanele la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca ciresele incep sa se crape oprim focul);


-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:46

va pup fetelor

adry88 1

08.08.2011, 10:34

unul si pt mn

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:13

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese