Compot de cirese

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 7348 vizualizari

 

Cam tarziu de postat reteta asta, dar abia acum mi-am amintit ca am facut poze cand am facut compotul :)

Cantitatile sunt pt. un borcan de 800g.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

-spalam bine ciresele si indepartam coditele;

-umplem pe jumatate borcanul cu cirese;

-peste ele adaugam 3 linguri de zahar;

-umplem borcanul cu apa calduta;

-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;

-intro cratita punem un prosop, peste punem borcanele si adaugam apa pana la capacul borcanelor;

-sterilizam borcanele la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca ciresele incep sa se crape oprim focul);

-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:46

va pup fetelor

adry88 1

08.08.2011, 10:34

unul si pt mn

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:13

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de visine