Caracatita din crenvusti

de -Miti- in Mancare copii, 27 Ian 2011 | 3769 vizualizari

 

Copii sunt incantati de aceste forme!

 

INGREDIENTE

  • un crenvusti
  • un cutit ascutit
  • apa ptr fiert sau ulei ptr prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caracatita din crenvusti:

Se taie un crenvusti in 2 sau 3 bucati.


Se sectioneaza piciorusele avand grija sa nu taiati pana la capat,altfel ramaneti numai cu picioruse.


Se fierb sau se prajesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caracatita din crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Miti- 1

27.01.2011, 19:41

luk,pai e cam important
ela,ce draguta esti
ruxy si daca le faci ochi is si mai si

monik_988 1

19.04.2011, 01:32

Nu as da crenvusti nici la porci! stie careva dintre voi din ce sunt facut? din putina carne, de fapt ramasite de carne de pe oase (care e 'extrasa' de pe oasele de animal prin a le trece printr-o sita fina, se numeste 'carne extrasa mecanic') + alte ingrediente si conservanti care sunt presupuse cancerigene. Sfatul meu, nu va mai hraniti copiii cu mezeluri si mai ales crenvusti doar pt ca sunt usor de mestecat. Mezelurile nu va fac copiii mai destepti si nici nu ii ajuta sa se dezvolte decat sa se ingrase. Sper ca sfatul meu e de ajutor

-Miti- 1

19.04.2011, 12:34

bine in venit in clubul celor care isi fac cont numai ptr astfel de comentarii PS: avem si noi Discovery Channel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cremvusti in aluat