Caramel cheesecake

de laylalala in Torturi, 6 Iun 2010 | 8490 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru baza

  • 200 gr biscuiti cu unt, sfaramitati
  • 200 gr zahar
  • 200 ml apa

Pentru umplutura

  • 150 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 500 gr crema de branza
  • 600 ml lapte condensat
  • 20 gr gelatina (2 pliculete)
  • 90 gr caramele, sfaramitate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramel cheesecake:

Pentru baza, pune zaharul cu apa intr-o cratita, pe foc potrivit si lasa sa fiarba pana cand se caramelizeaza.Adauga biscuitii sfaramitati si amesteca pana la omogenizare.Pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda de 23 cm diametru si lasa-o sa se raceasca 5-10 minute.
Pentru umplutura, amesteca gelatina cu 200 ml apa rece si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pentru a se dizolva, dar nu o fierbe.Amesteca gelatina dizolvata cu laptele condensat.Intr-un vas, bate crema de branza cu zaharul brun, zaharul vanilat bourbon si esenta de vanilie.Incorporeaza laptele condensat cu gelatina apoi toarna compozitia obtinuta peste crusta din tava.Da la rece pana cand compozitia cu branza s-a intarit.
Inainte de servire, scoate prajitura din tava si presar-o cu caramele sfaramitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caramel cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

gaby_duceag 1

06.06.2010, 11:56

ce bine arata!!!!

Rocsi 1

06.06.2010, 14:03

delicios cred k e

Roxana 1

06.06.2010, 23:44

ooo mie imi plac cheesecake-urile in orice forma si gust

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Mississippi