Tort Diplomat

de mishacki81 in Torturi, 15 Noi 2013 | 4758 vizualizari

 

as vrea sa va prezint un tort care le place nepoteilor mei,Gabriel si Anamaria si pe care il fac de fiecare data cand am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • -5 plicuri gelatina
  • -1 compot ananas
  • -1 L frisca HULALA
  • -1 cutie smantana
  • -4 oua
  • -250 gr zahar (o cana)
  • -250 gr lapte(o cana)
  • -fructe (kivi,ananas,portocale,banana,fructe de padure,etc)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

1--Cele cinci plicuri de gelatina se pun la inmuiat cu un pic de apa,apoi se pune zeama de la compotul de ananas si se da la foc pana se topeste gelatina dar nu se da in clocot, apoi se da la rece pana se poate tine degetul in ea.


2--frisca si smantana se iau si se amesteca si se face din ea o frisca.


3--cele 4 oua+250 gr zahar+250 gr lapte se pun la foc mic si se lasa pana se face ca o ciulama.apoi se da la rece pana se poate tine degetul in ea.


4--acum toate cele 3 compozitii se amesteca.se ia o forma (de tort,de chec)s-au ce aveti prin casa se tapeteaza cu folie de bucatarie si se pun straturi de fructe cu compozitia iesita.


Se da la rece minim 4-5 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadea68 1

15.11.2013, 21:11

ce frumos arata

MotanLaOale 1

15.11.2013, 22:12

RuxyRux 1

15.11.2013, 22:41

Arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu caise, pere si ananas