Caras crocant cu mujdei de usturoi in sos de rosii

de merisor in Crap / Caras, 8 Aug 2012 | 3457 vizualizari

 

Cineva a pescuit niste carasi prin lacurile de la tara si mi i-a facut mie cadou, asa ca n-am stiut cum sa-i pregatesc decat crocanti si cu mujdei......dar din pacate fara mamaliguta.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg pestisori caras(unii mai mici, altii mai marisori)
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • malai
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 rosie mare de tara
  • 3 fire patrunjel verde
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras crocant cu mujdei de usturoi in sos de rosii:

Am pregatit pestii, i-am spalat le-am scos maruntaiele si i-am lasat la scurs pe un servet absorbant. Apoi i-am sarat i-am trecut prin malai si i-am prajit in ulei incins.


Pentru mujdei, am curatat o capatana de usturoi, am spalat si am pasat bine cu sare. Am frecat bine cu o lingurita de ulei de masline si am stropit din cand in cand cu otet pentru a mai lua din usturime.


Am curatat o rosie si am pasat-o, am amestecat-o cu putin patrunjel tocat fin si am incorporat in usturoi. Am omogenizat bine si am asezonat cu sare si putin piper macinat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras crocant cu mujdei de usturoi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

merisor 1

09.08.2012, 20:04

Elena

RuxyRux 1

09.08.2012, 20:07

Merisor...grozav carasul chiar si fara mamaliguta!

jolygina 1

27.08.2012, 19:31

vreauuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit