Caras cu sos de ardei copti

de vero_closca in Crap / Caras, 5 Oct 2010 | 4614 vizualizari

 

acest preparat are un gust si o aroma delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 4-5 ardei copti si curatati
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cana supa de legume
  • piper
  • sare
  • faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de ardei copti:

pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei.


in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. se adauga apoi pasta de tomate diluata cu supa de legume si se lasa sa fiarba pe foc mic.se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.


servesti cu mamaliguta sau piure de cartofi.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

susu 1

08.02.2011, 17:37

pai cum sa fie altfel decat delicioasa, ardeiul copt e regele

RuxyRux 1

08.02.2011, 17:52

Arata magnific

MVMih 1

11.04.2011, 16:37

Mamaaa miiaaa...ce-i aici. Mmmm nota 10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Saramură de caras