Caras cu sos de ardei copti

de vero_closca in Crap / Caras, 5 Oct 2010 | 5054 vizualizari

 

acest preparat are un gust si o aroma delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1kg caras
  • 4-5 ardei copti si curatati
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cana supa de legume
  • piper
  • sare
  • faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de ardei copti:

pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei.


in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. se adauga apoi pasta de tomate diluata cu supa de legume si se lasa sa fiarba pe foc mic.se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa pe foc mic cam 5 minute.


servesti cu mamaliguta sau piure de cartofi.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

susu 1

08.02.2011, 17:37

pai cum sa fie altfel decat delicioasa, ardeiul copt e regele

RuxyRux 1

08.02.2011, 17:52

Arata magnific

MVMih 1

11.04.2011, 16:37

Mamaaa miiaaa...ce-i aici. Mmmm nota 10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume