Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor

de ionix in Crap / Caras, 4 Noi 2010 | 9633 vizualizari

 

strugurii i-am introdus ca urmare a sfatului de la Bucataras... acum cateva luni mi-a spus ca ar da un gust bun... se pare ca asa a fost :D

 

INGREDIENTE

  • 3 carasi mari
  • o cutie cu rosii decojite
  • 150 g masline
  • 9 boabe de struguri 
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • putin busuioc
  • o legatura cu patrunjel
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor:

Pestele se curata bine, le taiem capetele si cozile. Ungem tava, cea in care vom pune pestele, cu uleiul de masline. Asezam pestele in tava si presaram sare, piper si busuioc... presaram si in peste... Legumele le pregatim astfel: ceapa taiata solzisori, morcovii taiati rondele, usturoiul rondele. Umplem pestele cu struguri, o parte din ceapa si o parte din usturoi.


Punem restul de ceapa si usturoi pe peste. Turnam rosiile decojite si taiate iar apoi presaram: patrunjel, sare si piper... Apoi punem morcovii si maslinele printre pesti. Turnam apa cat sa acopere pestii pana la jumatate, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu. cand pestele e aproape facut, indepartam folia de aluminiu si mai lasam 10 minute la rumenit.


Se serveste cu patrunjel proaspat tocat, mujdei, mamaliguta si vin alb.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

25.03.2011, 21:49

bun bun

RuxyRux 1

25.03.2011, 21:52

Ce reteta minunata...carasul e un peste atat de bun si dulce...felicitari Ionixule drag...mi-e dor de tine pe unde umbli fata frumoasa?

andreea_angelo 1

14.11.2012, 18:09

ce bine arata....vreu si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole cu leuștean

de RODIMUR 5

ieri la 19:34

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

pe 17.11 la 20:22

Carne de vita cu sos picant la cioroiul crock-pot

pe 17.11 la 20:06

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

pe 17.11 la 13:54

RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie si caras