Medalion de crap cu salsa de rosii si sparanghel

de elucubratiiculinare in Crap / Caras, 24 Feb 2017 | 859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc medalion crap
  • Pentru salsa:
  • 6 fire sparanghel
  • 6 roșii cherry
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură pătrunjel verde tocat mărunt
  • 1 ceapă roșie mică
  • sare
  • piper
  • opțional ardei iute
  • Pentru sos:
  • 2-3 căței de usturoi
  • 2 linguri iaurt natur
  • 1 linguriță muștar
  • 1 linguriță ulei
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de crap cu salsa de rosii si sparanghel:

Medalioanele de crap se spală, se condimentează cu sare și piper.

Se pun pe grilul/grătarul încins și se lasă 3-5 minute pe fiecare parte.



SALSA:

Sparanghelul se spală, se curăță de partea mai groasă, se stropește cu puțin ulei de măsline și se pune pe grătarul/grilul încins pentru 2 minute pe fiecare parte.

Se pune pe un platou să se răcească.



Se spală roșiile, pătrunjelul, se curăță și spală ceapa.

Roșiile se taie în patru, roșia se taie julienne, pătrunjelul se toacă mărunt și sparanghelul se taie în trei.


Se amestecă toate într-un castron.

Adăugăm ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper.

Dacă optați pentru ardei iute, acesta se taie feliuțe subțiri, după eliminarea semințelor și a cotorului.



SOS:

Pentru că deja a devenit obișnuință (nici un pește fără usturoi și lămâie), acest sos nu avea cum să lipsească!

Usturoiul se zdrobește în mojar sau se toacă mărunt.

Se amestecă cu iaurtul, muștarul, uleiul de măsline, pătrunjelul verde tocat mărunt și zeama de lămâie.

De cele mai multe ori adaug și coajă rasă de lămâie.

Condimentăm cu sare și piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap cu salsa de rosii si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dantes 1

25.02.2017, 14:52

Bun!

Rocsi 1

25.02.2017, 19:18

miki_a 1

26.02.2017, 11:45

Arată super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor