Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor

de ionix in Crap / Caras, 4 Noi 2010 | 12880 vizualizari

 

strugurii i-am introdus ca urmare a sfatului de la Bucataras... acum cateva luni mi-a spus ca ar da un gust bun... se pare ca asa a fost :D

 

INGREDIENTE

  • 3 carasi mari
  • o cutie cu rosii decojite
  • 150 g masline
  • 9 boabe de struguri 
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • putin busuioc
  • o legatura cu patrunjel
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor:

Pestele se curata bine, le taiem capetele si cozile. Ungem tava, cea in care vom pune pestele, cu uleiul de masline. Asezam pestele in tava si presaram sare, piper si busuioc... presaram si in peste... Legumele le pregatim astfel: ceapa taiata solzisori, morcovii taiati rondele, usturoiul rondele. Umplem pestele cu struguri, o parte din ceapa si o parte din usturoi.

Punem restul de ceapa si usturoi pe peste. Turnam rosiile decojite si taiate iar apoi presaram: patrunjel, sare si piper... Apoi punem morcovii si maslinele printre pesti. Turnam apa cat sa acopere pestii pana la jumatate, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu. cand pestele e aproape facut, indepartam folia de aluminiu si mai lasam 10 minute la rumenit.

Se serveste cu patrunjel proaspat tocat, mujdei, mamaliguta si vin alb.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

MotanLaOale 1

25.03.2011, 21:49

bun bun

RuxyRux 1

25.03.2011, 21:52

Ce reteta minunata...carasul e un peste atat de bun si dulce...felicitari Ionixule drag...mi-e dor de tine pe unde umbli fata frumoasa?

andreea_angelo 1

14.11.2012, 18:09

ce bine arata....vreu si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras a la grec