Caras in sos de rosii la cuptor

de nadea68 in Crap / Caras, 18 Oct 2013 | 14290 vizualizari

 

Si daca-i vineri v -am adus peste..buuuuunn!!! :))

 

INGREDIENTE

  • 2 carasi maricei
  • 1 ceapa rosie
  • usturoi
  • 500 ml suc de rosii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • dafin
  • leustean
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in sos de rosii la cuptor:

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte.

Dupa accea  il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit.

Il rumenim pe ambele parti.

Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta ceapa adaugam sucul de rosii,sare,piper,rozmarin,dafin.Mai lasam pe foc un pic..

Intr-un recipient adapt pentru cuptor punem pestele peste care varsam sucul de rosii.

Puem la cuptor incalzit 30 minute la 220°.

Dupa ce e gata adaugam leusten sau patrunjel.

Cu mamaliguta e foarte bun!!

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 carasi dar se poate folosi cat peste doriti si ce peste doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadea68 1

19.10.2013, 15:40

multumesc

Rocsi 1

19.10.2013, 22:13

Arata tare bine. Si alor mei le-ar placea asa ceva.

nadea68 1

19.10.2013, 22:31

rocsi,cred ca le-ar place daca si baiatul meu a mancat un caras intreg de obicei nu se omoara dupa peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap cu zacusca la cuptor