Caras in sos de rosii la cuptor

de nadea68 in Crap / Caras, 18 Oct 2013 | 7098 vizualizari

 

Si daca-i vineri v -am adus peste..buuuuunn!!! :))

 

INGREDIENTE

  • 2 carasi maricei
  • 1 ceapa rosie
  • usturoi
  • 500 ml suc de rosii
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • dafin
  • leustean
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in sos de rosii la cuptor:

Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte.


Dupa accea il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit.


Il rumenim pe ambele parti.


Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta ceapa adaugam sucul de rosii,sare,piper,rozmarin,dafin.Mai lasam pe foc un pic..


Intr-un recipient adapt pentru cuptor punem pestele peste care varsam sucul de rosii.


Puem la cuptor incalzit 30 minute la 220°.


Dupa ce e gata adaugam leusten sau patrunjel.


Cu mamaliguta e foarte bun!!

 

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 carasi dar se poate folosi cat peste doriti si ce peste doriti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadea68 1

19.10.2013, 15:40

multumesc

Rocsi 1

19.10.2013, 22:13

Arata tare bine. Si alor mei le-ar placea asa ceva.

nadea68 1

19.10.2013, 22:31

rocsi,cred ca le-ar place daca si baiatul meu a mancat un caras intreg de obicei nu se omoara dupa peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume